www.flickr.com
edaniel85's items Go to edaniel85's photostream

5/10/2011

Idén először a Balatonon

Sziasztok!

Az április kicsit sűrűre sikerült, és várhatóan a május is elég zsúfolt lesz.
Már hetekkel ezelőtt megbeszéltük anyáékkal, hogy vasárnap megyünk a Királyrétre geocachingelni… hát az időjárás máshogy akarta. Olyan felhőszakadásra ébredtünk, hogy az orrunkat nem akartuk kidugni a házból. Szóval elmaradt a program, helyette este megnéztük a Rio című rajzfilmet. Aranyos éneklő, beszélő papagájos. Aki nem ezt várja, az csalódni fog, de aki egy kedves, jópofa párbeszédekkel megírt mozira vágyik, annak bátran ajánlom.
Szerencsére szombaton még szép idő volt… úgy ébredtem, hogy én a Balatonra akarok menni. Tavaly is május elején jártunk Tihanyban (én akkor először) és Balatonfüreden, hát most megismételtük. Ragyogó napsütés, húsz fok körüli hőmérséklet, lágy szellő. Ideális volt.
Sail
Norbit Biatorbágyon, Ildit Fehérváron szedtük össze, és négyesben látogattuk meg a magyar tengert. Volt minden, ami tavasszal belefér: lángos (hát ettem már sokkal jobbat, rosszabbat még nem nagyon, szóval a tihanyi révnél nem ajánlom a közúthoz legközelebbi büfét…), fagyi, jeges kávé. A víz még nagyon hideg, de mitől is lenne meleg, a múlt héten is közelebb volt a hőmérséklet a nullához, mint a húszhoz… de azért láblógatásra alkalmas.
Humming bird
Rengetegen voltak, beindult a szezon. A parton gyereket, kutyát sétáltattak, a vízen pedig kint volt mindenki, akinek csak a legkisebb köze van a vitorlázáshoz.
Where's the vertical?
Hát röviden ennyi. Üdv és szép hetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése