www.flickr.com
edaniel85's items Go to edaniel85's photostream

9/23/2011

100 Idegen, 100 személyiség, 100 történet 365 nap alatt

Korábban említettem, hogy gondolkozok egy újabb dobáson... Számomra nagy dolog, nem egyszerű feladat... de az elején kezdem.
Pár hete a flickr-en olvastam egy bejegyzést, ami felkeltette a figyelmem. Ez volt az. Nem tudom miért, de nagyon megtetszett az ötlet. Hogy egyik kedvenc sorozatszereplőmet idézzem: "Challenge accepted!". Kicsit tovább gondolva aztán kombináltam egy másik tervemmel, miszerint elindítok egy 365 napos projektet. Szóval kiegészítettem a címet egy időkorláttal és tegnap óta zajlik a visszaszámlálás. Ha belegondolok, nem lehetetlen a feladat, 3,65 naponta oda kell mennem egy vadidegenhez, és rá kell vegyem, hogy lefényképezhessem és kicsit meséljen magáról... mi az nekem? Végülis egy elég személytelen, bizalmatlan városban élünk, ahol mindennaposak a kéregetők, szórólaposok és egyéb utcai jelenségek, amik megnyírbálták már a jópolgárok aziránti kedvét, hogy ismeretlenekkel szóba álljanak... mit is tanítottak a szüleink? "Idegennel ne állj szóba, ne fogadj el tőle semmit..."
Na ez ellen kell megküzdenem. 3,65 naponta egyszer... és mindezt úgy, hogy azért ne legyen unalmas... Tematikám még nincs, de szeretnék sokféle embert bemutatni. Meglátjuk.

Szóval tegnap elindult, és megvan az első "áldozatom" is. A Nyugati Pályaudvar mögött, az új irodaház mellett kialakított parkban találkoztunk, Vavyan Fable-t olvasott és annak ellenére engedte, hogy lefotózzam, hogy nem szereti, ha fényképezik. Egy kicsit beszélgettünk a munkáról, tanulásról (még fejlődnöm kell a témák terén azt hiszem...) és utána ment mindenki a saját dolgára. Őt várták valahol, én meg Lajossal találkoztam.
Stranger Nr1
Nem volt egyszerű, szerintem zavarban voltam és izgultam, de megoldottam a feladatot, köszönet érte Első számú Idegen!

6 megjegyzés:

  1. Hát azért ez nem lesz semmi... Le a kalappal, én nem merném. Egyébként jó lett a kép is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm és köszönöm... és hát nem egyszerű feladat... :D

    VálaszTörlés
  3. Jóóó, nagyon jóóó ötlet!Hajrá!
    Egyébként aki Fable-t olvas az rossz ember nem lehet! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi Regi, a folytatást is megtalálod majd itt :)

    VálaszTörlés
  5. Hááát, nem irigyellek. Én bele sem kezdenék egy ilyen vállalkozásba, mert idegileg kikészülnék tőle.
    Viszont jó az ötlet, jó a szöveg és a kép is.
    Nagy gratula!

    VálaszTörlés
  6. Tibor, köszönöm szépen :)

    VálaszTörlés