www.flickr.com
edaniel85's items Go to edaniel85's photostream

12/30/2011

Barangolás a belvárosban

Star
Dávid csillaga

Tegnap dolgom volt az Astoriánál, és tudtam előre, hogy lesz kb. egy órám, amit vagy eltölthetek unalmas ücsörgéssel a váróban, vagy akár hasznosan is, fényképezőgéppel a szemem előtt...
Red hydrant
Egy legény talpon a vidéken
Az utóbbi mellett döntöttem, felcsatoltam az 50 milliméteres optikát (igazából mindig az van rajta, de jobban hangzik, mintha azt írnám, hogy le se vettem róla...) és nekiindultam az utcáknak. Nagyjából tudtam, hogy a zsidónegyedben szeretnék bóklászni, mert szerintem tartogat szép dolgokat. Nos ez biztos így is van, de valahogy én nem láttam meg ezeket. Azért ennek ellenére készült egy-két fotó.
Symmetry
~Szimmetria
Royal bottle
Királyi csend
A Wesselényi utcából indultam és tettem egy kisebb kört a Király utca felé. Szeretem a hangulatát ezeknek a kis közöknek, utcáknak. Ha nem lett volna ilyen nagy szürkeség akár még kellemesnek is mondhattam volna... így viszont kicsit rám ült az időjárás. Valószínű ezért készültek megint többségében fekete-fehér képek.
Windows 02
BP Windows 2.0
Door handle
Kilincs
Railing flower 01
Korlátvirág
Na kívánok még mindenkinek kellemes időtöltést erre a nem egész másfél napra, ami még hátra van az évből, utána pedig csak a legjobbakat 2012-re!

3 megjegyzés:

  1. Windows 2.0... :))
    Remélem jövő hétvégén találkozunk! :)

    VálaszTörlés
  2. Hello!
    Érdekes környék szerintem is (rendszeresen megfordulok erre). Azt a tűzcsapot már én is néztem a nemrégen felújított Kazinczy utcában. Ki vagyok váncsi ki fogja azt kiütni autóval (tolatva). A tűzcsap mögötti kis fehér "foltok" este világítanak, mint egy leszállópályán. :))

    VálaszTörlés
  3. Pingu, én is remélem! :)
    Mityu: Sejtettem, hogy ledek volnának ám azok a kis fehér foltok! :) Remélem marad még egy darabig a tűzcsap... vagy ha már ki akarja dönteni valaki, akkor pont arra járok megörökíteni! :)

    VálaszTörlés