www.flickr.com
edaniel85's items Go to edaniel85's photostream

9/06/2015

Hogy tegyétek otthonossá a lakásotokat?

Szóval, hogy tegyétek otthonossá a lakásotokat? A válasz sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnátok. A következő lépésekkel elsajátíthatjátok a hóm-dekor gád-módját:

1. Látogassátok meg egy barátotokat, és kérdezzétek meg, hol vették az esküvői képekhez a keretet
2. Legyetek felhőtlenül boldogok, amikor elmesélik, hogy abban a bútor boltban, amelyik csak kicsit van messzebb a világ végénél
3. Ígérjétek meg a barátnőtöknek, hogy természetesen ti is beugrotok oda
4. Tartsátok is be a szavatokat a legközelebbi hétvégén (tanácsok: autó használata előnyösebb, mint a közösségi közlekedés; NE hívjátok fel a barátotokat, ha nem akarjátok, hogy szívből kiröhögjön; a vásárlás alatti morgás-panaszkodás NEM segít)
5. Vegyetek meg mindent, amit csak szeretne a barátnőtök (tanács: minél hamarabb mondasz igent a dolgokra, annál hamarabb szabadulsz)
6. Tegyetek ki mindent a polcora

Amúgy az eredmény után azt mondom, tökre megérte:
LovE
Szóval szobaton Aniutával elugrottunk a Möbelixbe, hogy levadásszunk őszre egy kis lakás dekor frissítést. A hely nagyon hasonlít az IKEA-ra, csak kicsit (na jó, jóval) kisebb. Van ám ott a konyhai alap felszereléstől a kerti locsóló slagig minden. Mi például találtunk olyan betűket, amilyet Aniuta már régóta keresett, így megvettük azokat, néhány párnát és cserepes növényt az OBIban, ha már úgyis arra voltunk.
Autumn decoration
Ma mindent kitettünk a polcra és elég jól mutattak a függönyökön keresztül szűrődő őszi napfényben.
PURPLE dreAM
LOve
Autumn colors II

Nektek hogy tetszik?

2 megjegyzés: