www.flickr.com
edaniel85's items Go to edaniel85's photostream

12/10/2011

Óóó... minden rohan...

Minden rohan... legfőképp el mellettem. Körülbelül olyan érzésem van, mintha stroboszkóp alatt állnék és időről időre ráeszmélnék, hogy változik meg körülöttem minden. Tegnap még szeptember volt, ma már december és csak két hét van karácsonyig... Óóó... minden  rohan...
_mg_9088-202
Köd előttem, köd utánam


Fel kéne gyorsulni, de valahogy képtelennek érzem magam erre. Szép lassan kezdek elcsúszni a 365 napos projekttel, ezen kívül még egy bejegyzést kellene megírni. Csak még az időt nem tudom lelassítani. Kéne nekem is egy olyan időnyerő, mint Hermione-nak van az Azkabani fogolyban... Ha valaki tud jutányos áron, akkor feltétlen szóljon!
Most is egy egy hetes történtet írok meg. Múlt szombaton korán keltünk. Esztiék Bécsbe mentek, én vittem  őket a buszhoz a Corvin áruház parkolójába. Miután napok óta ködöt és várost akartam fotózni, pont ideálisnak ígérkezett a fél hetes indulás, ezért magammal vittem a gépet is.
_mg_9112-803
Híd a végtelenbe

Miután otthagytam őket a parkolóban, az Erzsébet-híd budai hídfője felé vettem az irányt. Egyrészt, mert innen szépen belátható Budapest, másrészt le lehet menni a partra, harmadrészt mert alacsony a vízállás, és az Ördögároknál kibukkant egy félszigetecske, negyedrészt mert szeretem ezt a hidat. Hamar rájöttem, hogy nem annyira jó a helyzet, mint gondoltam... kicsit túlzásba vitte az időjárás-felelős a dolgot, nem lehetett belátni semmit... Szóval elég vastag köddel kellett (volna) kezdenem valamit. Nem volt egyszerű a tejfelből kihámozni bármit is, az eredményt láthatjátok...
_mg_9099-404
X-faktor
_mg_9103-602
19
_mg_9151-1411
Nincs vége?

Körülbelül egy órát mászkáltam a reggeli hidegben. Aztán elrohantam Lajosért (útközben beugrottam az éppen akkor nyitó Aréna Starbucksba, hátha van nyitási akció... nem volt...) és Benjáminért, hogy együtt menjünk Gödöllőre konzultálni. Ott is köd volt, de azért finomabb, mint a Duna felett (és a konzultáció végére a fejünkben már kezdett tisztulni).
_mg_9166-1712
Ködöllő

Gödöllőről sietés Pestre, esküvőre voltam hivatalos. Ezt követően, pedig gondoltam a kivilágított Andrássy utat  Oktogont és a körutat kapom lencsevégre... hát az eső kicsit beleszólt a dologba. Nagyon hamar bőrig áztam, csak nagyon kevés képet készítettem, azok se lettek díjnyertesek. Csak a hangulat miatt íme:
_mg_9197-2706
Mesterséges bokeh felhő
_mg_9220-2822
Bokeh szökőkutak
_mg_9230-2907
Végre itt a 6-os
_mg_9232-3008
Megálló

Észérvekkel meggyőzhető vagyok... így a körút helyett az Aréna plázában folytattam a fényképezést. Úgyis régóta szerettem volna a karácsony előtti vásárlás lában fotókat készíteni. Az eredeti célom, hogy a tömeget látványosan megörökítsem, sajnos nem sikerült elérnem, de azért hangulatos képek készültek itt. Főleg a cukorka standnak és a Mikulásnak köszönhetően.
_MG_9251-32
Hoztam neked egy tollkupakot
_mg_9275-4228
Tudom mit tettél idén nyáron!
_mg_9276-4329
Édességek,...
_mg_9281-4813
...cukiságok,...
_mg_9283-5014
...nyalánkságok,...
_mg_9284-5132
...és egyéb falnivalók.

Sőt! Sikerült a régóta pihentetett Idegen projektet is felélesztenem, három fotót adtam hozzá szombaton a gyűjteményhez. Igaz így is erős csúszásban vagyok, de még nincs veszve semmi... jövőre lerohanom a világot!
Stranger Nr10


Mindenkinek kellemes Adventi készülődést! Ne pánikoljatok, már alig van időtök karácsonyig! :)

6 megjegyzés:

  1. Hajjaj az az idonyero elkelne nehanyunknak...
    Tudom mit tettel iden nyaron$ :DDD

    VálaszTörlés
  2. Hát Regi, nem tudom, mit kezdek nélküle a következő két hétben... :)

    VálaszTörlés
  3. Jó kis poszt volt, nekem nagyon bejövősek a ködös képek.

    VálaszTörlés
  4. Kimondottan nagyon tetszik az összes képed! Némelyik kép miatt egyenesen utállak! :) Az elsőn a híd olyan mint egy birodalmi lépegető. :)Ködöllő... :))

    VálaszTörlés
  5. Jaj,de jók!És a posztod remek!(kedvencem a "Nincs vége?")

    VálaszTörlés
  6. vlm: Örülök, hogy tetszettek! Köszönöm, hogy elolvastad! :)

    Pingu: Örülök, hogy sikerült kivívnom az utálatod! Ez nekem külön elismerés! :D

    Marcsi: Köszi, hogy benéztél, és örülök, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés